Foreningen "Rock med Rynker" er stiftet med det formål at afholde arrangementer og koncerter med fynske pigtråds-orkestre fra de glade 60`ere, og da noget af det sjove er at kunne genkende de "gamle" drenge, skal der i hvert optrædende band være musikere, der har været en del af bandet i det pågældende tiår!

Siden starten år 2000 har vi med glæde kunnet præsentere de virkelige originale "koryefæer" blandt de fynske pigtrådsorkestre og solister :

bl.a. - Arons - Baronets - Black Batmen - Burtons - Jacksons Garden - Group Next Door - Les Amis - Les Mann - Menasis - Rock Nalle - Spacemakers - Spector Group - Stringmasters - m.fl.

Bliv medlem af foreningen og oplev ”suset fra de glade 60’ere”.

image004.gif

Indmeld dig her

Mange ”rynkede” hilsener

ROCK MED RYNKER

Bestyrelsen

·   Du vil få tilsendt "Rynkeposten”, så du i god tid er orienteret om næste "Rock Med Rynker" arrangement eller tiltag.

·   Du vil få mulighed for til næste "Rock Med Rynker" koncerten på "Posten", at kunne reservere et begrænset antal billetter til specialpris!

·   Du støtter og er med til at bevare den gode gamle "levende og originale tressermusik", udført af de oprindelige bands, med de "ægte gamle musikere"

·   Og ikke mindst: du vil gense gamle venner og veninder!

Pris for et helt års medlemskab kun kr. 200,00